neljapäev, 29. mai 2008

Ameeriklastega sõbraks!



Sel suvel lapsed laagrisse!


28. mail Rakvere Eragümnaasiumi neljandal vahetunnil toimus saalis lühike powerpointi esituses tutvustus projektist summer EC 08. Esitlus on eriti mõeldud noortele, kellel on igav ja ei ole suvel midagi teha. koolis. Tegu on teist hooaega käivitunud eesti-ameerika sõprussidemetel tugineva laagriga noortele vanuses 13-18. Kuidas sinna pääseb?

Esmalt peab huviline olema vastavas vanusegrupis ning tuleb minna aadressile http://www.goingup.ee/englishcamp/.html. Sellel lingil ootab külastajat ees lühike tutvustav ülevaade. Pääsemiseks tuleb saata taiskuu@hot.ee täidetud ankeet ning tasuda osamaks kakssada krooni pärast seda lisandub veel nelisada. Kokku kuulub tasumisele kuussada krooni, milles laager pakub sooja ööbimiskoha koolis, söögikorrad, pesemisvõimaluse ning hulgaliselt mänge, võistulusi ja noorteõhtuid kinldasti võistluste võitjatele on garanteeritud auhinnad.


Mis on EC?

English Camp on nädal, mis on mõeldud sinule ja su sõpradele, et te saaksite kohtuda inglise keelt rääkivate inimestega. See on suurepärane viis kuidas harjutada oma väikegrupis rääkimist inglise keeles igapäevastel teemadel. English Camp pole lihtsalt vestlemine, vaid on täidetud tegevustega, mis hoiavad sind tegevuses terve päeva. Otsi üles keegi kes on varem käinud English Campis ja sa kuuled, et see oli nende parim nädal terves aastas.


Selle aasta suve laager toimub Jõgeva maakonnas Pala koolis ning kestab tervenisti viis päeva.


Ühesõnaga, et laagrisse saada kinldasti peab olema kiire, sest eelmine aasta on näidanud, et osavõtjaid on palju ning laagrisse pääsejaid on vaid viiskümmen, mis on isegi selle aasta raames kahekümne võrra suurenenud.




Põhjus, miks selle teate siia magasiinikute blogisse postitasin seisneb selles, et kui võimalus avaneb ja vabu laagrikohti on, siis kavatsen minna ja arendada oma inglise keele oskust. Ning samuti tevaitada kõiki teisi huvilisi.





Kommentaare ei ole: