esmaspäev, 4. august 2008

Femme Fatale vs. Feminism.

  • Erinevad veebisõnastikud annavad enam-vähem ühesuguse definitsiooni prantsuskeelsele väljendile "femme fatale" - võrgutamisoskuste ja sarmiga naine, kes juhib mehi kompromiteerivatesse ja ohtlikesse olukordadesse. Õigupoolest, seda need sõnad otsetõlkes tähendavadki - kedagi, kes on võluv ning seksikas (femme ehk naine), kuid alati saatuslikult ohtlik (fatale ehk eluohtlik). Olgugi, et too konkreetne termin alles hiljem välja mõeldi, on esimesed femmes fataled pärit sama vanast ajast kui esimesed kirjalikud allikad ajaloost.
  • Feminism oli algselt vaid poliitiline liikumine, mis nõudis ühiskonnas naistele meestega võrdseid õigusi kuid on 21. sajandiks laienenud ka teadusesse ja teistesse ühiskonnaelu valdkondadesse. Feministlikku liikumist peetakse 19. sajandi lõpu ja 20. sajandi fenomeniks. Selle perioodi vältel liikumine on läbinud kaks erakordset tõusu, mis on tuntud esimese ja teise laine nimede all. Termin "esimene laine" reeglina osutab võitluse aktiviseerimisele naiste hääleõiguse eest Ameerika Ühendriikides ja vahemikus Inglismaal 1880 kuni 1920.
Niisiis peale väikest sissejuhatust kunagisest olukorrast võin ma jutustada sellest mis toimub natukese aja pärast. Tänasel päeval võitlevad feministid veel viimaseid päevi selle eest et mehed midagi teha ei võiks ega tohiks ja eriti mitte siis kui see tuleb naistele kasuks aga alates mingist suvalisest päevast tulevikus hakkavad nad võitlema selle eest et naised ei võiks kanda seelikuid sest mine sa tea äkki meestele pärast meeldib see ja ega sõjaväkke ei tasu vist kaa mehi lasta pärast võitlevad veel naiste eest. Samas mehed mehed vaadake te ette on olemas naisi kes moodustavad oma riigi Femmalemaa kus on keelatud olla feminist ja 50% seal elavatest inimestestliigitavad ennast Femme Fataledeks (teine pool on mehed).
Mingi hetk selles ideaalses kahe riigiga maailmas toimub klõps ja hakkab sõda ühelt poolt ründavad naises FEMINAALMAA eest ja teselt poolt mehed FEMAALEMAA eest kuni hävib terve tsililisatsioon koos kõikide on feministide, meeste ja saatuslike naistega. Ei toimu mingit päikese kustumist ega midagi selle sarnast vaid sõda milles on mehed enamuse naiste vastu ja feministid meste vastu.
Peale sõda ei jää keegi ellu maailm muutub tühjaks NAFTAT EI KASUTATA. Kuni toimub taas üks Suur Pauk ja kogu jama algab otsast peale.
Või kui see lõpp ei sobi siis tuleb Jumal ja loob maailma uuest 6 päevaga ja seitsmendal päeval puhkab.
Aastaid peale selle kirjutatakse temast raamat ja kõik otsavad seda ja usuvad iga sõna sellest, päevani mil enam ei usuta. Päevani mil tekib feminism päevani kui hakkab see sama sõda uuesti pihta.

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Keep going on! :)