esmaspäev, 20. september 2010

sel nädalavahetusel kuulsin naljakat nalja

Selle nalja vahendas Andryle ja mulle Michael Woodhead, kelle kohta Andry ütles, et tutvustan sulle kõige lahedamat inglise keeles rääkijat, ning tal oli õigus!


nali kõlab eesti keeles nii:
Blue (kel on punased juuksed) ja Curly (kel on sirged juuksed) istuvad pubis ja joovad õlut.
Blue ütleb, et tema karjakoer on parem. Curly ütleb, et tema karjakoer on parem. Vaidlevad ja vaidlevad, joovad ja joovad kuni lõpuks baarmen ütleb, et mida te vaidlete, parem tõestage oma juttu!

Lähevad siis mehed Blue karjatarade juurde, kus Blue ütleb oma koerale: "Muki, nüüd teed nii: lähed esimese tara väravast sisse, paned värava kinni. Lähed järgmise tara väravast sisse, jätad värava lahti, jooksed lammasteni, puu all on neli lammast, tood nad väravast läbi, paned värava kinni. Ajad lambad esimese väravani, teed värava lahti, ajad lambad väravast läbi, paned värava kinni, ajad lambad kolmanda tara väravani, teed värava lahti, ajad lambad august läbi, paned värava kinni ja istud."
Muki ütleb auh! ja teeb kõike seda.

Curly ütleb, et see pole midagi, ja oma koerale ütleb: "Pontu, hommikusöök!"
Puntu jookseb kuskile ära, natukese aja pärast naaseb, paberkott hambus.

Pontu asetab koti maha, võtab sealt hammastega välja sangaga poti ja toob jõest potti vett, otsib kokku piisavalt puid, ütleb auh! ja Curly annab talle tikupaki.
Pontu süütab lõkke ja paneb poti tulele, ootab kuni vesi keema läheb. Kui vesi keeb, võtab paberkotist välja muna ja paneb selel potti ning ütleb auh!
Kolme minuti pärast Curly ütleb, jah, aeg täis. Pontu tõstab muna potist välja ja jääb peapeale seisma.

Noh, Blue ütleb, et tore küll aga miks ta peapeal seisab. Curly selle peale: "Tark koer on - ta teab, et mul pole munapeekrit kaasas."

Kommentaare ei ole: