neljapäev, 5. juuni 2008

Bunner the Blog

Elas kord seitsme karjamaa ja metsa taga tagasihoidlik jänes, keda ümbruskond tundis Bunneri nime all. Tema meelistegevus oli porgandite järamine ning lisaks sellele nautis ta väga teatejookse. Jänkul oli ka kolm head sõpra: rebane Rudolf, kuldnokk Katariina ja sipelgas Sigfried. Koos sõpradega võis ta päevad läbi majanduslangusest rääkida, sealjuures igavust tundmata. Ja see oli tema kodukohas enneolematu.

Ühel ilusal kevadpäeval saabus Bunnerile teade: hiljutise reklaamikampaania käigus otsustas Elion kõigile uruelanikele sisse seada traadita interneti. Jänesekesekene hüppas rõõmust nii hea uudise üle kõrgele õhku. Ja kogemata lõi pea ära: eks see ole ju teada, et urul madal lagi on.

Niisiis. Kohe, kui jänkuke väikesest peapõrutusest toibus, jooksis ta sõpradele rõõmusõnumit teatama. Kohapeal selgus aga, et ka Bunneri sõbrad olid sama kirja saanud. Koos asuti pead murdma selle üle, mida põnevat uue internetiühendusega peale hakata. Paari tunni jooksul esitas küll üks, küll teine oma ettepanekuid, aga laiema avalikkuse heakskiitu need ei pälvinud.

Järgmisel hommikul saabuski kauaoodatud internetibuss ja keskpäevaks sai töö tehtud. Mitu päeva ei väljunud sõbrad oma urgudest: arvutimaailm tundus lihtsalt nii põnev.

Kuid viimaks tüdinesid loomakesed lihtsalt ringi surfamisest. Oli vaja lisada põnevust. Ja äkki, just siis kui Bunner, Rudolf, Katariina ning Sigfried murul päikesevanni võtsid, tuli Bunneril idee. See tundus jänkule nii vapustavalt hea, et ta pikemalt mõtlemata, lausa alateadlikult püsti kargas. Ja muidugi õnnestus tal sealjuures oma pea vastu piksevarrast ära lüüa. Sellega põhjustas ta sõprade seas paanika. Kõik hüppasid püsti ja hakkasid ringi vaatama, ega ometi kuskilt hüääne ei paista: ega siis muidu niimoodi püsti ei karata.

Aga siis hüüdis Bunner:"Heureka!"

Teised vaatasid jänest imelikult. Selle peale seletas Bunner kiirustades ja valju häälega:"Ma tean, ma tean! Hakkame blogi pidama!"

Teised vaatasid ikka imelikult.

"Mis see veel on?" uuris Sigfried.

"Ma surfasin ühel päeval netis ja leidsin ühe koha, kus ...," seletas Bunner," no ma mõtlesin, et võiks ise ka midagi sellist teha: kirjutame oma põnevatest juhtumistest ja nii saavad kõik neist osa."

Selle peale pääses valla heameelelaine.

"Teeme jah!"

"Kui hea mõte!"

"Sa oled geenius, Bunner!"

Nii hakkasidki sõbrad pidama Ururahva blogi. Ja Bunnerit tuntakse kõikjal seitsmel heinamaal ning metsas Bunner the Blog`i nime all. Kui Sa hoolikalt otsid, võib-olla õnnestub Sul isegi heade sõprade Rudolfi, Katariina, Sigfriedi ja Bunneri blogi üles leida ning nende tegemistest selle kaudu osa saada.

2 kommentaari:

andry ütles ...

Koos sõpradega võis ta päevad läbi majanduslangusest rääkida, sealjuures igavust tundmata.

Hyperhea lause
:D:D:D:D

andry ütles ...

see oleks vöinud miskitpidi olla selle blogi esimene sissekanne

miskitpidi on ka