esmaspäev, 12. jaanuar 2009

Kurb lugu prints Arthurist





Mariale, tänuks teeviida eest


Ühel päeval kohtas rüütellik prints nimega Arthur printsessi, kellest kaunimat polnud ta iial näinud. Printsessi nimi oli Sweetheart.

Selles printsessis oli midagi. Midagi arusaamatut, mis teda teistest eristas… Ehk oli see printsessi lummav ja piimjalt valge nahk, mis Arthurit selsamal hetkel, kui ta printsessi märkas, lausa pimestas. Või hoopis tema hulluksajavalt punased verevad huuled, mis lausa anusid esimest suudlust?

Oli kuidas oli, prints Arthurile oli silmapilk selge: printsess Sweetheart on tema elu armastus.

Prints otsustas, et ei tohi mitte süllelangenud õnne käest lasta, ta astus tolle pimestavalt kauni tüdruku juurde, pistis käe taskusse ja haaras sealt otsekui võluväel klaaskommidega kaetud kihlasõrmuse ning ulatas selle neiule.

Printsessi silmad lõõmasid rõõmust, kui prints sõrmuse tema õrna valgesse sõrme pistis. Ent tähelepanelik vaataja oleks seal näinud ka kurbusekildu vilksatamas…

Printsess Sweetheart mõistis, et on armunud… Ta teadis ka seda, et tõeline armastus paneb sulama ta südame, mis on tehtud valgest piimašokolaadist.

Õnnetu prints Arthur oli välja valinud ainuma printsessi terves ilmas, kes polnud armastusele määratud.

Sweetheart suri prints Arthuri käte vahel ning ei jäänud temast siia maa peale järele muud kui ta piimvalge käsi.

(Lugu pärineb prints Arthur III erakogust.)

Ülemisel pildil kuninglikus perekonnas ülima hoolega
säilitatav reliikvia.

Alumisel pildil prints Arthuri ja printsess Sweethearti pojapojatütar, sest nagu väidavad vanad käsikirjad, sulas printsess Sweetheart niivõrd aeglaselt, et jõudis siiski järeltulija saada, kes omakorda järeltulija sai ja kes omakorda...
Pildil on kujutatud prints Arthur VI ja tema naise kuninganna Beachbitchi tütar Chocolateslut.

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

šokolaadi pilt on nii voolav _:)